duminică, 9 octombrie 2011

trenci Asos - SOLD
Nu stiu daca se observa foarte bine din poze, dar este mai scurt in fata si mai lung in spate. Este foarte cambrat in talie si se aseaza uimitor de frumos. L-am imbracat o singura data, deci nici nu se observa.

MARIME: 8 UK
PRET: 150 RON

6 comentarii:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Promoveaza-ti produsele si serviciile pe www.CeSePoarta.ro - anunturi gratuite fara inregistrare!

  RăspundețiȘtergere
 3. un articol interesant, l-am citit cu multa placere

  RăspundețiȘtergere
 4. un articol interesant, mi-a placut mult

  RăspundețiȘtergere